Nieuws

Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Gymnasium Novum nieuws.

  • 15 maart 2024

    Debatteam Gymnasium Novum naar de halve finale van Op Weg Naar Het Lagerhuis!

    Ook dit jaar doet het debatteam van Gymnasium Novum mee met Op Weg Naar Het Lagerhuis – en die deelname verloopt vooralsnog heel succesvol!

    Lees meer

  • 15 maart 2024

    Succesvolle City Pier City loop voor het Novum

    De leerlingen van Gymnasium Novum (Voorburg) hebben tijdens de City Pier City-loop van zondag 10 maart een aantal heel mooie prestaties geleverd.

    Lees meer

  • 12 februari 2024

    Gymnasium Novum mag MEP-delegatie naar Brussel sturen

    Van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 februari is een groep leerlingen uit klas 4 van Gymnasium Novum in de huid van een Europarlementariër gekropen. Zij vormden op het Model European Parliament een delegatie namens Slovenië.

    Lees meer

  • 29 november 2023

    NK parlementair debatteren

    De leerlingen van het Novum hebben meegedaan aan het NK parlementair debatteren. Dat was voor hen een nieuwe vorm, want tot nu toe hebben ze vooral in de Lagerhuisvorm gedebatteerd. Het was een leuke en leerzame ervaring!

    Lees meer

  • 7 juli 2023

    Trots op onze examenleerlingen

    Op maandag 3 juli was de diploma-uitreiking op Gymnasium Novum. De leerlingen die voor hun eindexamen zijn geslaagd vierden het in twee sessies in een vol Atrium met hun docenten, familie en natuurlijk hun jaargenoten. Op donderdag 6 juli was de diploma-uitreiking van het tweede tijdvak van het CE. Ook dat was een heel feestelijke bijeenkomst.

    Lees meer