Nieuws

Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Gymnasium Novum nieuws.

 • 7 juli 2023

  Trots op onze examenleerlingen

  Op maandag 3 juli was de diploma-uitreiking op Gymnasium Novum. De leerlingen die voor hun eindexamen zijn geslaagd vierden het in twee sessies in een vol Atrium met hun docenten, familie en natuurlijk hun jaargenoten. Op donderdag 6 juli was de diploma-uitreiking van het tweede tijdvak van het CE. Ook dat was een heel feestelijke bijeenkomst.

  Lees meer

 • 12 mei 2023

  Aurely wint One Page Challenge

  Aurely Janssen, leerling uit 2D, heeft een schrijfwedstrijd gewonnen. En er kwam zowaar een Bekende Belg naar school om de prijs persoonlijk aan haar uit te reiken!

  Lees meer

 • 11 mei 2023

  Aymen wint ‘Op weg naar het Lagerhuis’

  Na een spectaculaire tweede plaats in de debatwedstrijd ‘Op weg naar het Lagerhuis’ mochten twee Novumleerlingen meedoen aan de tv-finale. Met geweldig resultaat!

  Lees meer

 • 20 april 2023

  D-A-CH dag op het Novum

  De Novumdag van de tweede klassen stond afgelopen dinsdag 18 april in het teken van de Duitstalige landen. De sectie Duits heeft een bruisend programma samengesteld met “Landeskunde”, Duitstalige liedjes en een dansworkshop.

  Lees meer

 • 7 april 2023

  Symposium ‘Vele gezichten van hoogbegaafdheid’ op het Novum

  Op zaterdag 15 april vindt op Gymnasium Novum in Voorburg het symposium ‘Vele gezichten van hoogbegaafdheid’ plaats. Er zullen interessante perspectieven worden gepresenteerd door een breed scala aan interessante sprekers.

  Lees meer